Oldalsáv

Mindent megmutattunk!

2018. november 12.
Azzal senki nem vádolhat bennünket, hogy túlságosan visszahúzódva élnénk, vagy kerülnénk a nyilvánosságot. A II. Dunaújvárosi Szakképzés Napján ezreknek mutattuk meg a képzési kínálatunkat. Sőt, többet is!

Egy évvel ezelőtt, amikor megszületett a Dunaújvárosi Szakképzés Napja ötlete, aztán jött a sikeres lebonyolítása, már tudtuk, hagyományt teremtettünk. A győztes csapaton ne változtass, illetve a zseniális dolgokhoz ragaszkodj – vezérelv alapján szerveztük meg 2018. november 9-re a II. Dunaújvárosi Szakképzés Napját.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van hét iskolánk, illetve nem egyszerűen hét iskolánk van, hanem hét zseniális, innovatív, tehetséges intézményünk és ha arról van szó, hogy meg kell mutatni, vagy oda kell tennie magát, akkor megszűnnek a határok.

Nagy szavak ezek, de legalább igazak. Olyan egyedülálló, monstre, minden lehetséges érzékszervre ható, fiatalos, lendületes, vidám, látványos, hangos, ízes pályaorientációs kiállítást rendeztünk, amit már nem is nevezhetünk kiállításnak, hanem szükségszerűen fesztiválnak kell hívnunk. (Ez van.)

A II. Dunaújvárosi Szakképzés Napján bemutatkozott mind a hét intézményünk, minden szakmánk, felsorakozott valamennyi képzési kínálatunk. Gyakorlatban, elméletben, vidáman, viccesen, érdekesen, rendkívül látványosan, interaktívan. Köszönet jár érte. Mindenkinek.

Aki esetleg lemaradt, annak ajánljuk figyelmébe iskoláink nyílt napjait. Keressék fel bátran az intézményeket, kérdezzenek és őszintén kívánjuk, hogy a pályaválasztás tekintetében döntsenek helyesen!

Pályaválasztási kiadványunk.

 

A Dunaújváros Online oldala A Dunaújváros Online oldala

 

 

 

Köszönjük a MEISER Ferroste Kft. támogatását!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu