Oldalsáv

Pénzügyi projektnap

2019. március 7.
A Lorántffy iskolában Pénziránytű projektnap volt, egy igazi roadshow volt, ahol a szakmai kérdések, a hasznos információk mellett Puskás Peti és Ekanem Bálint is meséltek magukról, a sikerekről és persze a pénzről is, hogy szerintük milyen pénzügyi döntéseket érdemes meghoznia egy fiatalnak.

Puskás Petivel valószínűleg sok mindent el lehet adni és talán az sem véletlen, hogy a The Biebers frontembere a nevét, az arcát, sőt a hangját is adta a pénzügyi tudatosság fejlesztéséhez. És tulajdonképpen jól tette, jó ügyet szolgál. Ráadásul a mai tini korosztály (láthatóan) csak úgy csüngött a híresség minden mozdulatán. És ha Puskás Peti a színpadra lép, akkor abból előbb-utóbb egy koncert kerekedik ki. Most is így volt.

A The Biebers a Készpénzkímélő iskolák roadshow keretében látogatott el a Lóriba.

A Pénziránytű Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy pénzügyi tudatosságot fejlesztő programokat dolgozzon ki és valósítson meg. A Pénziránytű Iskolák felvállaltan elkötelezettek a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztése terén. Mára már több mint 220 iskola csatlakozott a hálózathoz, köztük a Lorántffy is. Az általánosan is elérhető szolgáltatások (ingyenes tanártovábbképzés, tankönyv, Pénz7) mellett számos további lehetőséget (pályázatot, versenyt, szakmai programokat) kínálnak, hogy segítsék a tagiskolákat a pénzügyi nevelés sikerességében.

 

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu