Oldalsáv

Digitális témahét a Rudasban

2019. április 16.
Digitális témahetet tartott a Rudas, melynek célja a digitális kompetenciák fejlesztése, az IT-eszközök helyes használata, valamint a digitális készségek fejlesztése volt.

Új színfoltként ebben az évben először a turisztika és az ügyvitel ágazatos diákjaink mutatkoztak be, szemléltetve azt, hogyan is tudják a szakmai tárgyak tanulása közben az informatika órákon elsajátított ismereteket alkalmazni és hasznosítani.

A részben önállóan, részben csoportmunkában elkészített prezentációk, az iskola aulájában felállított pavilonok arról tettek tanúbizonyságot, hogy komoly alkotómunka folyt a különböző évfolyamokon. A szünetekben és a tanórák alatt volt lehetősége betekintést nyerni a tanultakba a rendezvényszervezés, a titkárság, a szállodai recepció, a munkahelyi megjelenés, az asztalterítés, az utazásszervezés területén a hozzáértő diáktársaknak. 

Meghívott vendégként a Dunamenti Szent Orbán Borrendből Králl István nagymester és Neichl Mihály borász mutatta be az érdeklődő tanulóknak a borász mesterséget.

Bízunk benne, hogy ebben a két napban mindenki talált olyan digitális módszert, prezentációs technikát, amely hozzájárult digitális kompetenciájuk fejlesztéséhez

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu