Oldalsáv

Hild napok

2019. április 25.
Megérte a hosszas előkészület, a sok fáradozás: igazán sok izgalmas programnak lehettek részesei diákjaink az április 16-17-én megrendezett Hild napok programsorozat alatt.

Fejet hajtva Hild József élete és munkássága előtt koszorúzással indult a rendezvény, majd a régi idők hagyományát ápolva főzőversenyt rendeztük, miközben a diákok számos sportversenyen vehettek részt. Volt kispályás foci, karaoke, csocsó, póker, darts, pingpong és lábtenisz is. Még mindig maradt lelkesedés a második napra, hiszen tudtuk, akkor is rengeteg program vár minket. Nem maradhatott el a már hagyományosnak számító rádiós vetélkedő, miközben a Föld napjával kapcsolatos plakátok készültek és ügyességi feladatokat oldottak meg az osztályok.

A rendezvény talán legérdekesebb része a robotika bemutató volt, ahol diákjaink találkozhattak Artu dituval is. A hild napok záró rendezvénye az előzetes tehetségkutatás eredményeként egy hagyományteremtő Gála volt, amelyen nagyon színvonalas szóló és osztályprodukciókat láthattunk. Volt aki énekelt, rappelt, voltak táncosok, sőt a tanári kar néhány tagja is megmutatta muzikális oldalát. Rengeteg oklevelet, díjat, csokit és ajándékot osztottunk ki. Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a szervezők munkáját.

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu