Oldalsáv

Különdíj a döntőn

2019. április 18.
A Dunaferr iskola tanulói, Bagics Márk István, Kakstéder Andor és Kolonusz Kristóf János, 3/11e osztályos diákjaink április 11-én a MAVIR által hagyományosan meghirdetett, kétfordulós országos tanulmányi verseny döntőjén vettek részt.

A martonvásári 400/220 kV-os transzformátor állomáson gyakorlati és elméleti feladatokat kellett megoldaniuk, és mint utóbb kiderült, szakközépiskolásaink több, technikusokból álló csapat között is megállták a helyüket. A nagyon szoros eredménnyel zárult versenyen ugyan nem értek fel a dobogóra, de a teljesítményük alapján a versenybizottság különdíjban részesítette a csapatot. A díj egy egész napos osztálykirándulás az albertirsai 750 kV-os MAVIR állomásra."
Nos, ha valaki ránagyít az okleveles képre, láthatja, hogy mindannyian fordítva tartják. Ezek a fiúk osztálytársai Witt Patriknak, aki a Szakmasztáron a 4. legjobb Magyarországon idén villanyszerelőként. Patrik akkor a hirtelen jött népszerűség miatti zavarában fordítva emelte maga elé az oklevelét. Ezek a fiúk osztálytársak, együtt, mind. Jelezték azt az összetartást, amit hoztak otthonról és amit a Dunaferr-ben kaptak.
Mi vagyunk a Dunaferr suli...

 

Molnár Péter tanár úr beszámolója.

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu