Oldalsáv

Csapó Gábor elköszönt

2019. június 28.
Az utolsó munkanapján elköszöntek közvetlen kollégái Csapó Gábor főigazgatótól és persze fordítva is. Július elsejétől Pocsainé Varga Veronika a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatója.

Csapó Gábor több mint két és fél éven keresztül irányította a Centrum munkáját és tevékenysége, illetve jelenléte nagy valószínűséggel nem fog elveszni a homályban, hiszen több, soha nem látott nagyságrendű fejlesztések, felújítások valósultak meg az intézményekben. Csapó Gábor megköszönte a Centrumban dolgozók munkáját és nekik a folytatáshoz sikereket, jó egészséget kívánt.

A leköszönő főigazgató ugyanakkor fontosnak tartotta azt is, hogy legalább ezen a felületen eljuthassanak szavai minden iskolánkba:

 

„Tisztelt Kollégáim! Nagyon sokszor szólítottam meg Önöket ebben a formában és nem is tudom mennyi levél ment ki az idők folyamán így... Most viszont ez az utolsó. Ez a levél viszont egyetlen dolgot tartalmaz és ezúttal Önöknek nincs is dolguk vele, csak kérem, olvassák el! Az az egyetlen dolog, amivel tartozom még Önök felé, az a köszöneté.

2016 őszén nagy tervekkel és sok-sok elképzeléssel vágtam bele a munkába. Elkezdhetném a felsorolást és belemehetnék, jöhetnék számokkal... de nem fogok. Olyan dolgokról beszélhetnék, amit Önök úgy is tudnak, látták, megélték, tapasztalták. Az idő majd eldönti. Én azt gondolom, hogy az elmúlt két és fél év legnagyobb eredménye, hogy egy közösséggé kovácsolódtunk, hogy elkezdtünk egy irányba húzni, hogy megláttuk a közös érdekeinket, hogy mertünk együtt gondolkodni és dolgozni, hogy nekiláttunk együtt kommunikálni. Nem én, hanem mi.

Éppen ezért, én nem tehetem meg, hogy egyszerűen fogom a kalapom és csak úgy elmegyek, hanem előtte meg kell állnom Önök előtt (most épp ezt teszem) meghajtom a fejem és azt mondom, hogy köszönöm! Köszönöm.

Jó egészséget, kitartást és sikereket a pedagóguspályán!

Csapó Gábor”

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu