Oldalsáv

Dökös tanévértékelő gyűlés a Hildben

2019. június 14.
A Hild iskola diákönkormányzata lezárta a 2018-2019-es tanévet. Beszámolójukból kiderül, hogy sikeres tanévet tudhatnak magunk mögött. Az évértékelő gyűlésen Pintérné Szatmári Angéla diákönkormányzatot patronáló tanár sorolta fel az eredményeket.

A beszámolóban szerepeltek azok a programok, iskolai események, melyet a diákönkormányzat szervezett, de számos apró újítást is bevezetett a tavaly szeptemberben debütált csapat.
A teljesség igénye nélkül: nekik köszönhetjük az Európai Sportnapot, a Magyar Labdarúgás Napja alkalmából rendezett focikupát, a Mikulás ünnepet, Karácsonyi kreatív napot, Valentin napi játékot, a Nőnapi megemlékezést, a Pedagógusnapi műsort és az Ő nevükhöz kötődik a sulirádió, az iskolaújság és a Hild híradó is. A tanulók is pozitívan értékelték az elmúlt időszakot, kellemes emlékeket elevenítettek fel a kötetlen hangulatú összejövetelen.

A tanév legaktívabb diákjai DUDIK, Rockmaraton bérletet, kalandpark belépőket, illetve ajándékutalványokat vehettek át, a SÉTA programban kiválóan teljesítő diákok jutalma pedig a Sobri Jóska kalandparkba egy-egy háromnapos táborozás.
Köszönjük az egész éves munkájukat, a következő tanévben is számítunk rájuk!

(DUDIK bérletet nyert: Cserkuti Evelin, Szabó Vivien, Gál Anita, Lukács Evelin, Kondi Krisztián.
Rockmaraton bérletet nyert: Báró Vilmos, Danázs Milton, Kiss Gergő, Molnár Roland, Krepsz Róbert, Dienes Máté.
Ajándékutalványt nyert: Bota Emília és Deák Izabella.
Sobri Jóska kalandparkbelépőt nyert: Hegedüs Eszter, Denkovics Lilla, Gál Anita, Hévizi Mónika, Singlár Barbara.
A háromnapos SÉTA tábor pedig Báró Vilmos és Lukács Evelin jutalma.)
Támogatóink: Iván László, Dunaújvárosi Hírlap, Sobri Jóska Kalandpark, Vesztergom Lóránt e.v., Tóth Attila e.v., Fa-Lak-Fa Kft.

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu