Oldalsáv

Tantermen kívüli, digitális munkarend lép életbe

2020. március 14.
Március 16-tól a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum iskoláit nem látogathatják a diákok. A koronavírus elleni védekezés érdekében tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben.

A Magyar Kormány döntését pénteken este jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

Március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe. Tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Olyan tanítási módok lesznek, amelyek nem igényelnek személyes jelenlétet. Ez új módszertanokat is igényel. A módszertani ajánlásokat az oktatási államtitkár a jövő héten teszi közzé. Ennek értelmében a tanulók nem mehetnek az iskolába. Az igazgatóknak viszont be kell menniük. A tanároknak is folytatni kell az oktatást, de digitális eszközökkel - ismertette. Az érettségire is fel tudnak készülni a diákok - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: jó eséllyel a szokott rendben meg tudják tartani az érettségi vizsgákat.” (forrás: koronavirus.gov.hu)

 

Tisztelt Diákjaink, Tisztelt Szülők!

 

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum diákjait arra kérem, hogy hétfőn maradjanak otthon, az elkövetkező időszakban is erre a munkarendre készüljenek. Otthonról folytatódik a tanítás.

Arra kérek mindenkit, hogy kövesse a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum digitális felületeit, nézze iskolája oldalait, tájékozódjon.

Kérem, hogy mindenki fegyelmezetten, felelősségteljesen viselkedjen ebben a rendkívüli helyzetben, vigyázzon magára, családjára, idős hozzátartozóra.

 

Abban a pillanatban, hogy információnk lesz, közzé fogjuk tenni.

Dunaújváros. 2020. 03. 14. 8.00.

 

Pocsainé Varga Veronika

főigazgató

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

 

 


 

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu