Oldalsáv

Óriási sikert értek el a Bánkis diákok!

2020. május 27.
Decemberben a Bánki tanárai és diákjai egy Rekordállítási kísérletben vettek részt, amelynek témája a Periódusos rendszer bemutatása volt. Iskolánk csapata egy nagyon kreatív performansz produkciót talált ki, amely a zsűri döntése alapján iskolánkat a II. helyig röpítette el!
Ismét egy fantasztikus eredményt értünk el közösen!

Köszönjük a felkészítő tanároknak a sok munkát, és az ötletet, mely ezt a sikert eredményezte!

Köszönet: Kissné Sztankó Katalin és Salamon Attila tanárainknak, és annak a 118 diákunknak, akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg!

 

 

A következőkben olvashatjátok a szervezők levelét:

Tisztelt Schőn Beatrix!
Nagy öröm volt együtt dolgozni Önökkel és az Önök által vezetett iskolák tanáraival, diákjaival tavaly decemberben, a Periódusos Rendszer Nemzetközi Éve eseményeinek záró akciójában, a Magyar Rekordállítási kísérletben, ami fantasztikus eredményt hozott: 63 intézmény 7800 résztvevővel állította föl a rekordot.
A Bánki Donát Szakgimnázium által bemutatott performansz második helyezést ért el a Zsűri döntése alapján. Gartulálunk! Jutalmul egy 20-25 fős gyárlátogatást (az Önök által kiválaszott helyszínen) nyert az iskola, amit a járvány elmúltával tudunk megszervezni az Önök számára. Valamint a 2020-2021-re a Kémikusok Lapját kapják meg számonként két-két példányban.

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu