Oldalsáv

DSZC Digitális Diák - felhívás keringőre!

2020. december 4.
Kedves Digitális Diákjaink! Már minden digitális! De csak azért is elmegyünk hozzátok. Ja, digitálisan. De nem fogjátok megbánni!! Olvassátok el a felhívásunkat, osszátok és készüljetek!!

DSZC DIGITÁLIS DIÁK

 

 

Felhívás

 

 

Programelemünk a GINOP-6.2.3-17-2017-00021 - A szakképzési intézményrendszer átfogó fejlesztése a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum tagintézményeiben pályázat keretében valósul meg.

 

VIGYÁZZ...KÉSZ...ENTER! INDUL A #dszcdigatalisdiak játékos karantén megmérettetése!

JÁTSZ VELÜNK, ÉS LEGYÉL TE A DSZC LEGMENŐBB KARANTÉN ARCA!

DECEMBER 15-ÉN indul a DSZC DIGITÁLIS DIÁK online versenye, sok-sok értékes nyereményért!

A korona vírus miatt behozott korlátozások sajnos az online térbe kényszerítenek mindannyiunkat. Ti kedves Diákjaink, és kedves Tanáraink hónapok óta azon vagytok, hogy ebben a nem megszokott helyzetben is helyt álljatok, és feladataitokat 100%-ban teljesítsétek, sokszor erőtökön felül.

Szeretnénk az év végén meglepni Benneteket egy különleges kezdeményezéssel, egy játékos, de mégis komoly üzenetet közvetítő online rendezvény keretében. Célunk, hogy erősítsük bennetek az összetartozást, higgyétek el, EGYÜTT SIKERÜL végig csinálnunk ezt a nehéz időszakot. Mutassuk meg városunknak, hogy Ti, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum diákjai milyen felelősségteljes felnőttpalánták vagytok, akik példát mutatnak a város összes lakosának.

Ajándékcsomagok, értékes tombolanyeremények és még annál is értékesebb díjazotti ajándékok várnak rátok, ha teljesítitek a karanténküldetést!

Ne maradj le! Légy Te a DSZC DIGITÁLIS DIÁK legmenőbb arca! #dszcdigatalisdiak #egyuttsikerul

Legyen igazi a verseny, lájkold és oszd meg ezt a posztot, hogy minél több diáktársad értesüljön róla! #dszcdigatalisdiak #egyuttsikerul

 

CSEKKOLD a részleteket --> Versenyszabályzat

A játék december 15-én, kedden kerül megrendezésre az online térben. Létrehoztunk nektek egy felületet, egy weboldalt, ami majd ezen a napon aktiválódik... még titok a weboldal címe...de nem sokáig!!

A játékos vetélkedőn minden DSZC iskola, minden évfolyamának, minden diákja résztvevő lehet!

Egy könnyű regisztrációval, ahol a felhasználó neved az OM azonosítód, a jelszavad pedig a születési dátumod (egyben írva, pont-ok nélkül) már bent is vagy a játékban.

Regisztrálni 9.00 – 10.00 óra között tudsz, a rendszer addig engedélyezi, utána nem lehetséges a regisztráció és belépés!

A regisztráció után a kvíz azonnal elindul a nyereményekért, válaszolj a kérdésekre a legjobb tudásod szerint!

Ezzel már versenyben is vagy a nyereményekért!

 

A verseny --> #dszcdigatalisdiak

 

KARANTÉNKVÍZ

Az év végére már biztosan kicsit sok volt a tanórák és dolgozatok tananyaga. Ebben a kvízjátékban egy sokszínű kérdés sort kaptok majd, amiben játékosan dolgoztathatjátok meg agytekervényeiteket. Legyél gyors és adj minél több helyes választ!

A kérdések megválaszolására 90 perc áll majd a rendelkezésetekre!

DSZC DIGITÁLIS DIÁK – FOTÓPÁLYÁZAT

Mutasd meg fotón keresztül a korona vírus elleni védekezésed egy vagy több pillanatát. Lehet ez egy fénykép, de készíthetsz egy fotómontázst is. Örökítsd meg a mindennapi életed azon mozzanatait, amikor felelősséget vállalsz a környezetedben élőkért, szüleidért, rokonaidért, barátaidért, ismeretlen emberekért. A kormány és városunk vezetősége által hozott szabályok betartásával segíted a vírus megfékezését és vigyázol a saját, és embertársaid egészségére is.

Mikor viseled a maszkot? Hogy viselkedsz a boltokban, közösségi tereken? Hogyan találkozol idősebb rokonaiddal? Hogyan veszel részt a digitális tanórákon? Milyen egy karantén napod? Rengeteg példát fel lehet sorakoztatni, amivel megmutathatod, hogyan vagy Te a felelősségteljes diák. A témát megközelítheted komoly és humoros oldalról is, minden pályamunkát szívesen várunk, de a cél, hogy legyen minél egyedibb.

A fotó feltöltésére december 15-én, 23.59-ig van lehetőséged.

 így tanácsoljuk, hogy a fotót vagy fotómontázst készítsd el már december 14-ig, hogy a verseny napján csak a feltöltéssel kelljen foglalkoznod. A fotópályázat győztese külön díjazásban részesül.

 

KI VAN A MASZK MÖGÖTT? – VIDEÓPÁLYÁZAT

Készíts egy kreatív videó anyagot, videó összeállítást a maszkviselésről. A maszk viselése az egyik legfontosabb szabálya a vírus elleni védekezésnek. Mutasd meg nekünk, hogyan csinálod Te. Készíts akár egyedi maszkot otthon vagy örökítsd meg egy kis történetben, hogy mire kell figyelni a maszk viselése során. A videó maximum 1 perces lehet! A témát a fotópályázathoz hasonlóan megközelítheted komoly és humoros oldalról is, minden pályamunkát szívesen várunk, de a cél itt is az, hogy legyen minél egyedibb. Egyéni pályamunkákat várunk!!

A fotó feltöltésére december 15-én, 23.59-ig van lehetőséged.

Így azt tanácsoljuk, hogy a videót készítsd el december 14-ig, hogy a verseny napján csak a feltöltéssel kelljen foglalkoznod. A videópályázat győztese külön díjazásban részesül.

 

NYEREMÉNYEK

A részvételt és a belefektetett munkát értékes nyereményekkel díjazzuk! Természetesen a díjak odaítélésének szempontja, hogy a kvízedben minél gyorsabban és minél több helyes válaszod legyen, a fotó és videó anyagoknál pedig legyen a tiéd a legkreatívabb, leghumorosabb, a legegyedibb pályamű.

Nézzük sorra, miért is megy a verseny:

 • az első 450 kvízkitöltő diák ajándékcsomagot kap!
 • TOMBOLA – véletlenszerű sorsolás az összes regisztrált diák között, ahol 10 értékes nyeremény vár rátok
 • KARANTÉNKVíZ – a 10 legügyesebben és leggyorsabban kitöltött kvíz tulajdonosa nagyértékű nyereményben részesül
 • FOTÓ ÉS VIDEÓPÁLYÁZAT – mindkét pályázatban a legkreatívabb munkát külön ajándékban részesítjük
 • Az egyéni díjazottakon kívül nagyon fontos, hogy összesítjük eredményeiteket, és nyereményben részesül:

Az összesítésben legjobb eredményt elért osztály!
Az összesítésben a legnagyobb részvételi arányú iskola!

Figyeljétek a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Facebook oldalát, ahol december 15-ig minden nap felkerül egy – egy megnyerhető ajándék, hogy lássátok miért is folyik majd a verseny.

 

CHEKLIST: Foglaljuk össze, mit is kell tenned a játékban?

 • Lájkold és oszd meg a posztot, hogy minél több diáktársadhoz eljusson!
 • Készítsd el december 15-ig kreatív pályamunkádat a DSZC DIGITÁLIS DIÁK FOTÓPÁLYÁZATRA!
 • Készítsd el december 15-ig kreatív pályamunkádat a KI VAN A MASZK MÖGÖTT? – VIDEÓPÁLYÁZATRA!
 • Figyeld minden nap a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Facebook oldalát, ahol megnézheted milyen értékes ajándékok várnak rád!
 • December 15-én legyél rajtra kész és regisztrálj minél gyorsabban a weboldalon.
 • December 15-én töltsd ki legjobb tudásod szerint a KARANTÉNKVíZT és töltsd fel pályamunkáidat a fotó –és videópályázathoz!

 

EREDMÉNYHIRDETÉS

A beküldött kvízeredmények, továbbá a feltöltött fotó és videó pályamunkák értékelését követően, várhatóan december 17-én 12.00 órától... azon a bizonyos weboldalon látod majd (felhasználó neved az OM azonosítód, a jelszavad pedig a születési dátumod -egyben írva, pont-ok nélkül) hogy tiéd lett –e:

 • 450 db ajándékcsomag egyike
 • valamelyik értékes TOMBOLA nyeremény
 • a fotópályázat díja
 • a videópályázat díja
 • vagy akár benne vagy –e az első 10. helyezettben, akik a legügyesebben és leggyorsabban oldották meg KARANTÉNKVíZT és kapják meg a legértékesebb ajándékok egyikét

 

JÁTSZ VELÜNK, ÉS LEGYÉL TE A DSZC LEGMENŐBB KARANTÉN ARCA,
AZ IGAZI DSZC DIGITÁLIS DIÁK!
#dszcdigatalisdiak #egyuttsikerul

 

 

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51/A
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat