Oldalsáv

Megújult a Hild tornaterme

2021. március 5.
Ha bárki azt kérdezné, hogy van-e abban valami jó, hogy a digitális tanrendben üresek az iskolák, rögtön válaszolunk is rá: nincs. Viszont zökkenők nélkül ki lehet használni ezt az időszakot mondjuk egy komplett tornaterem felújításra.

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum az elmúlt hónapokban jelentős forrásokat mozgósított az iskolák csinosítására, felújításra, eszközbeszerzésre. Piros Mariann kancellár asszony és Pocsainé Varga Veronika főigazgató asszony a napokban a Hild iskolát járták körbe.

A leglátványosabb változás a tornateremben történt, egy teljesen új burkolatot tettek le a szakemberek. Kicserélték a tanműhely ajtaját, illetve speciális trapéz asztalok és tanulószékek érkeztek több tanterembe is. Ha már új tornaterem, akkor új sportszerek is kellenek: fitneszlabdák, gumiszalag, labdák, tollas, pingpongasztal is érkezett. A komfortosság jegyében pedig babzsák fotelek szolgálják a diákság kényelmét, egy új csocsóasztalnak köszönhetően pedig különleges percek várnak majd a Hild iskola tanulóira. Remélhetőleg mielőbb.

A Hild iskolában végzett felújításokra, beszerzésekre 20 millió forintot fordított a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum.

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat