Oldalsáv

Regionális fordulóban a diákok

2021. április 15.
A három fordulós Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyen a Dunaferr iskola tanulói évek óta sikeresen és lelkesen vesznek részt. Az idei megmérettetésen 14 tanuló jutott be a regionális fordulóba.

A versenyt a hagyományoktól eltérően az idén online szervezték. Az iskolai fordulót követően három tantárgycsoportban várakozáson felül, összesen 14 tanuló jutott be a regionális fordulóba, ahol szép eredmények születtek:

Reál tantárgycsoportban Farkas László I. helyen végzett és bejutott az országos döntőbe. Kokics Zsombor 3., Varjas István 4. és Szabó Attila 7. helyezést értek el.

Komplex tantárgycsoport csapatai: Barcs Attila, Bruzsa Márk, Horváth Tamás 4. hely, Czere Balázs, Kanyok Tamás, Szücs Máté 5. hely, Széplaki János Martin, Viczena Erik, Nikolics Rikárd 7. hely és humán tantárgycsoportban Gulyás Miklós 12. helyezést értek el.

Gratulálunk tanulóinknak az elért szép eredményekhez! Az országos döntőbe jutott tanulónak a felkészüléshez és a versenyzéshez is sok sikert kívánunk!

Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

H-2400 Dunaújváros, Római krt. 51.
+36 25/743-136
+36 25/745-859 (fax)
titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

Akadálymentesítési nyilatkozat