Ugrás a fő tartalomra

Dunaújváros, Római krt. 51/A


+36 (25) 743 - 136

Széchenyi 2020

Bemutatkozás


Kedves Látogató!

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Fejér megye hat szakképző iskolájának munkáját irányítja és fogja össze. Dunaújvárosban öt, míg Pusztaszabolcson egy intézményünk található, melyek technikumi, szakgimnáziumi, szakképző iskolai, szakiskolai és kollégiumi feladatokat is ellátnak. Képzési kínálatunkban minden megtalálható, amit a régió igényel.

Régiónkban meghatározó szerepünket szeretnénk fenntartani az iskolarendszerű szakképzés valamint a felnőttek oktatása területén egyaránt. Ehhez biztosítjuk a magas színvonalú technikai eszközöket, jól képzett tanárokat, elkötelezett vezetőket. A nálunk végzettek szakmailag jól felkészültek, a társadalomnak beilleszkedni tudó, a változásokra nyitott, hasznos, aktív tagjai, akik meg tudnak felelni a munkaerőpiac kihívásainak.

Iskolai épületeinket igyekszünk szebbé, komfortosabbá, kényelmesebbé tenni. Folyamatosak a felújítási munkák, amelynek köszönhetően tantermek, közösségi terek, tornatermek újulnak meg. Kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, a tisztaságra, környezetbarát tisztítószereket használunk.

Elkötelezetten azon dolgozunk, hogy az oktatás valamennyi szereplője érdekeit képviseljük, hogy aktív, innovatív és szakmailag egyre fejlődő közeget teremtsünk.KIMIKK
DaruSínDKIKDunaújvárosi EgyetemHamburger HungáriaLiberty DunaújvárosNSZFHOrszágos MentőszolgálatSzent Pantaleon KórházVajda PapírWeishaupt
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

   Dunaújváros, Római krt. 51/A

  • Telefon: +36 (25) 743 - 136

   E-mail: titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

   OM azonosító: 203034


  2024Dunaújvárosi Szakképzési Centrum