Ugrás a fő tartalomra

Dunaújváros, Római krt. 51/A


+36 (25) 743 - 136

Széchenyi 2020

Intézményeink adatai


Dunaújvárosi SZC Dunaferr Technikum és Szakképző IskolaDunaújvárosi SZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola

A centrum legnagyobb és legrégibb iskolája, ahol a technikumi és a szakképző iskolai osztályokban elsősorban gépészeti és a villamosipari szakmákat tanulhatnak a fiatalok, de a közelmúltban rendvédelmi osztállyal bővült a kínálat. Szakmai gyakorlati ismeretek elsajátításához az iskola és az ISD-Dunaferr tanműhelyeiben a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre az alapszakmáktól (lakatos, forgácsoló, villanyszerelő, stb.) az elektronikán át, a robottechnika oktatásáig.

Dunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és SzakiskolaDunaújvárosi SZC Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola

Az iskola a centrum egyik legrégebbi iskolája, elsősorban építőipari és faipari szakmákban elégíti ki a régió szakemberigényét. Képzési struktúrájában megtalálható a technikus és a szakképző iskolai képzés egyaránt, de az iskola feladatának tekinti az egyéni bánásmódot, odafigyelést igénylő tanulók szakmához juttatását is (szakiskola, dobbantó program, műhelyiskola). Utóbbi iskolatípusokban képzett gyógypedagógusok segítik a tanulók felkészítését a szakmai vizsgára. A gyakorlati képzés hátterét az iskola korszerű tanműhelye biztosítja.

 • Telefon

  +36 (25) 400 529

 • Weboldal

 • Cím

  2400 Dunaújváros, Bercsényi Miklós utca 8.

Dunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző IskolaDunaújvárosi SZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

Az iskola a kereskedelem és a vendéglátás területén képezi a szakembereket nappali és esti tagozaton egyaránt. Saját tankonyha, tanbolt, illetve számos külső képzőhely biztosítja a magas színvonalú gyakorlati oktatást, illetve lehetőség van külföldi gyakorlaton való részvételre is.

 • Telefon

  +36 (25) 402 192

 • Weboldal

 • Cím

  2400 Dunaújváros, Kossuth Lajos utca 10/A.

Dunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és KollégiumDunaújvárosi SZC Lorántffy Zsuzsanna Technikum és Kollégium

Az iskola a kollégiummal, sportpályákkal, gyakorlati oktatási központtal együtt a város egyik legszebb részén található. Innovatív, sokszínű szakképzést folytatnak, mely során nemcsak a munkába állásra, hanem a továbbtanulásra felkészítenek. Folyamatosan bővítik, és pályázatok révén korszerűsítik tantermeiket és kétezer négyzetméteres gyakorlati oktatási bázisukat, ahol laboratóriumok, kozmetikai és fodrász tanüzlet, egészségügyi demonstrációs termek, bőrdíszműves műhely, számítógépes szabászat, varrodák állnak az oktatás rendelkezésére. Az iskola intenzív tevékenységet folytat a felnőttoktatás és a felnőttképzés területén is. A Határtalanul program keretében külföldi cserekapcsolatokat alakítottak ki. Elnyerték az „Örökös Ökoiskola” címet.

 • Telefon

  +36 (25) 437 059

 • Weboldal

 • Cím

  2400 Dunaújváros, Radnóti Miklós utca 6.

Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és KollégiumDunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium

Az iskola tárgyi felszereltsége jó: könyvtár, számítógéptermek, szaktantermek, nyelvi labor, taniroda, interaktív táblák segítik a tananyag eredményes elsajátítását. Képzési palettája népszerű, az informatikától a közgazdaságon át a sportig számos érettségivel megszerezhető szakmát tanulhatnak a diákok. Az intézmény Tehetségpontként működik, bázisiskolája a DK Kézilabda Akadémiának, illetve tagja a „Pénziránytű” iskola és a magyarországi Ökoiskola hálózatnak. Saját kollégium biztosít lehetőséget a bejárni nem tudó tanulók elszállásolására.

 • Telefon

  +36 (25) 510 280

 • Weboldal

 • Cím

  2400 Dunaújváros, Római körút 47-49.

Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér TechnikumDunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikum

A centrum legkisebb iskolájában családias, barátságos környezetben tanulhatnak a fiatalok. Rendkívül intenzív pályázati tevékenységének köszönhetően egy jól felszerelt, külföldi kapcsolatokkal (Erasmus) rendelkező intézmény, amely elnyerte a Tehetségpont címet. Képzési kínálata a szűkebb régió (Velencei-tó) és a helyi igényeknek megfelelően alakult ki.

 • Telefon

  +36 (25) 271 743

 • Weboldal

 • Cím

  2490 Pusztaszabolcs, Mátyás király utca 14-16.DaruSínDKIKDunaújvárosi EgyetemHamburger HungáriaLiberty DunaújvárosNSZFHOrszágos MentőszolgálatSzent Pantaleon KórházVajda PapírWeishaupt
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

   Dunaújváros, Római krt. 51/A

  • Telefon: +36 (25) 743 - 136

   E-mail: titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

   OM azonosító: 203034


  2024Dunaújvárosi Szakképzési Centrum