Ugrás a fő tartalomra

Dunaújváros, Római krt. 51/A


+36 (25) 743 - 136

Széchenyi 2020

Hírek


2023. ápr. 26.
  • rudas
  • nszfh
  • verseny

„Innováció az Én szakmámban!”

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal GINOP-6.2.4-VEKOP-16-2017-00001 azonosító számú, „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése” c. kiemelt projekt „Innováció az Én szakmámban!” címmel pályázatot hirdetett.

„Innováció az Én szakmámban!”

A kiírás célja az volt, hogy a tanuló egy szakmanépszerűsítő kisfilmen vagy a szakma egy termékén keresztül, saját szemszögéből, innovatív módon szemléltesse tanult szakmájának szépségeit; új ötleteket, meglátásokat, elképzeléseket mutasson be választott pályájával kapcsolatban. Fontos szempont volt továbbá az is, hogy a pályamű legyen figyelemkeltő a pályaválasztás előtt álló tanulók és szüleik számára.

Öröm számunkra, hogy Németh Szonja a Dunaújvárosi SZC Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium 11. c osztályos, pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképzésben tanuló diákja nemcsak a szakmai tárgyak tanulásában jeleskedik, hanem megmutatta kreativitását is. Beadott pályamunkáját, a „Pénzügyisek között” c. kisfilmjét a bíráló bizottság tárgynyeremény jutalomban részesítette. A beérkezett 141 kisfilm közül a 20 legjobbat díjazta a szakmai zsűri, külön sorrend nélkül.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2023. április 26-án került sor a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalban. A díjátadásra Szemenyei István igazgató úr és szülei kísérték el Szonját.

Gratulálunk tanulónknak, valamint segítő mentortanárának, Horváth Csabának.

GALÉRIA

Innováció az én szakmámban!

09.jpg
06.jpg
04.jpg

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Középfokú felvételi eljárás - módosítási lehetőség

Középfokú felvételi eljárás - módosítási lehetőség

A középfokú felvételi eljárásban 2024. április 8-10. között lesz lehetőség a jelentkezések módosítására a KIFIR rendszerben.

2024. ápr. 7.
Pályázati felhívás igazgató (intézményvezető) pozícióra

Pályázati felhívás igazgató (intézményvezető) pozícióra

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum pályázatot hirdet öt iskolájában az igazgatói (intézményvezetői) pozíciók betöltésére.

2024. márc. 28.
4 tanulónk az országos szakmai versenyek döntőjében

4 tanulónk az országos szakmai versenyek döntőjében

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVII. alkalommal szervezi az országos szakmai versenyeket, melyek döntői 2024. április 24-26. között kerülnek megrendezésre Budapesten, a Hungexpo területén.

2024. márc. 24.


KIMIKK
DaruSínDKIKDunaújvárosi EgyetemHamburger HungáriaLiberty DunaújvárosNSZFHOrszágos MentőszolgálatSzent Pantaleon KórházVajda PapírWeishaupt
Széchenyi 2020

    • SZC logo fehér
    • Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

      Dunaújváros, Római krt. 51/A

    • Telefon: +36 (25) 743 - 136

      E-mail: titkarsag@dunaujvarosiszc.hu

      OM azonosító: 203034


    2024Dunaújvárosi Szakképzési Centrum